Amikor megtudtam, hogy ikreim lesznek… alig hittem el!

 

Dékányné Kinga küldte el történetét:

“Szeretném megosztani veletek büszkeségeim történetét!
Kezdem az elején. 2007. novemberében kezdődött. Kiderült, hogy kismama vagyok. Minden rendben volt, és szépen kerekedtem. A doki is rendben talált mindent. Furcsálltam, hogy olyan hirtelen változtat helyet a baba, de mint kezdő anya azt hittem, ez normális.

Így telt el öt hónap. Igen öt! Mikor genetikai UH-ra mentem, a doki a vizsgálat közben elsütötte a következő poént: Asszonyom magának kétfejű babája lesz vagy ikrek… Persze először röhögtem, a férjem meg csak rémüldözött. De utána rákérdeztünk: Mi van?

És akkor közölték velünk hogy ikreket várok! Vizsgalati eredményeim, az afp és minden más normál, egy babás terhes eredményeket produkált. Így fel sem merült, hogy ikreim lesznek. Viszont mivel kisebb korukban a hasamban tükörfekvéssel voltak, pont fedték egymást, így nem derült ki korábban, hogy ketten vannak. Végül is életem legnagyobb meglepetése volt, a család addig el se hitte, amíg meg nem születtek.

Fiaim 2008.06.08-án születtek hüvelyi úton, 31-32. hétre, 44 cm-rel, 1900 és 1920 grammal. Nagyon fejlettek volt tüdejük az öt dózis tüdőérlelőtől. Korán megtanultak beszélni és menni és azóta is nyomják. 10 hónaposan kezdek beszélni szavakat, és 11 hónaposan kezdtek el önállóan sétálni, némi kapaszkodással.
Velük kezdtem el élni igazán, minden percét az életemnek.

Köszönöm hogy elmondhattam nektek!”

 

 

Küldd el Te is nekünk a történeted!

Kattints, és nézd meg, hogy ebben a hónapban milyen témában várjuk az írásod!

 

 

 

 

 

Mentés

Oszd meg, ha tetszett Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone
To Top