Nagy szeretettel köszöntünk az Ikrekkel az élet… blogon!

Te is ikreket vársz? Vagy már meg is születtek? Esetleg egy modern ikres nagymamát köszönthetünk benned? Mindenképp jó helyen jársz, hiszen a blogunk azért született, hogy leendő és már gyakorló ikres szülőknek, nagyszülőknek segítsünk azzal, hogy egy helyen összegyűjtjük az ikrekkel kapcsolatos hasznos információkat, ötleteket, tanácsokat. Így nem kell sok időt töltened a keresgéléssel, hiszen egy ikres édesanyának az idő az, amiből sosincs elég.

Hetente új tartalommal igyekszünk kiszolgálni információra éhes közönségünket. Kvízsorozattal, ikres tippekkel, ikres érdekességekkel – ikrekességekkel -, illetve ikres családokkal, szakemberekkel készült interjúkkal várunk benneteket!

Itt azonban még nem állunk meg! 

 

 

Készítsük el együtt Magyarország legnagyobb ikres oldalát!

Annyi tapasztalat, élmény, tudás van a birtokotokban, ami hatalmas segítség lehet azoknak a szülőtársaknak, akik még csak most vannak az út elején. Ezért arra kérünk benneteket, hogy írjatok, írjatok, írjatok! Minden hónapban lesz egy bizonyos téma, amivel kapcsolatban várjuk leveleiteket, és ezekből a legjobbak természetesen felkerülnek az oldalunkra.

 

És hogy ne maradjunk név és arc nélkül, bemutatkoznánk mi, a blog “szülei” is. Akinek az isteni szikra kipattant a fejéből, és belevágott a nagy ikres blogba és boltba, az Kovács Zita, négy gyermekes anya, eredetileg építészmérnök. Julcsi és Sári ikerlányai születése után azonban – ahogy sok más anyával megesett már – egészen más irányt vett “dolgos” élete, és elkezdte írni a blogot, illetve megnyitotta az Ikerbababoltot.

Néhány év után csatlakoztam én is Zitához, hogy a blog és a bolt is gördülékenyen tudjon működni. Én Müller Eszter vagyok, és bár a három gyermekem között ikrek nincsenek,  volt PR-esként szívesen írok, gyakorlatilag bármiről, bárkinek. Most az irkességről Nektek! :)Szóval így összesen hét gyerek mellett vállaltuk Zitával ezt a nyolcadikat is, a blogot… reméljük, hogy a Te segítségeddel sikerül összehoznunk egy jó kis ikres oldalt, amit jó szívvel ajánlanál Te is bárkinek!

Örülünk, hogy itt vagy!

Eszter és Zita

Oszd meg, ha tetszett Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone
To Top