Ikrek etetése, iker etetőszék házilag

 

Gondot okoz az ikrek etetése ? Pici az étkező? Esetleg a konyhában van az étkezőasztal is? És ide még két etetőszéket is be kellene szuszakolni valahogy? Hasonló problémákkal szembesülhetett Jared Workman, egy amerikai ikres apuka is, amikor kitalálta ezt az egyszerű és mégis nagyon praktikus megoldást.

A család egy kis lakásban élt, ahol a nappali volt egyben az étkező is. Jared látott már korábban hasonló „játszó asztalokat“, amik a beépített székek mellet fel voltak szerelve mindenféle játékkal, hogy lekössék a kicsik figyelmét. Ezeket azonban túl drágának tartotta. Olyan megoldást keresett, amelyiknél egyszerre tud asztalhoz ülni az egész család, még sem foglal nagy helyet, és még olcsó is. Úgy tervezte, hogy az új asztalt később más célokra is használhatják az ikrek, ha majd nagyobbak lesznek: rajzolhatnak, gyurmázhatnak, festhetnek a beépített székben ülve az asztalon. Úgy döntött, hogy ő maga fogja elkészíteni ezt a különleges, ikres asztalt beépített székekkel.

 

 

Talált az interneten csereszékeket a „játszó asztalt“ forgalmazó internetes áruházban, és volt egy IKEÁ-s kerek asztaluk. Egy dekopír fűrésszel kivágta a székek helyét, és már kész is volt a praktikus, dupla etetőállomás. A székek könnyen kivehetőek, megfordíthatóak, így ha az asztal felé néznek a gyerekek, együtt ehet a család, etetéshez pedig inkább kifelé fordítva használható. Ha felnőtt vendégeket hívnak, egyszerűen kiveszik a kisszékeket, és lefedik az asztalt egy megfelelő méretű elemmel.

 

 

 

 

 

Mentés

Mentés

Oszd meg, ha tetszett Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone
To Top