“Jön a baba!” sorozat – a második évad ikrei

Hadas Kriszta Jön a baba! című sorozatának első évadában már megismerkedhettetek egy ikerpár, Zalán és Milán történetével. A második évad egyik epizódjában egy újabb ikres várandósságot és szülést kísérhettek végig.

Kata és Attila nyílt őszinteséggel mesélnek arról, hogyan fogadták a hírt, hogy rögtön két babájuk fog születni, megosztják izgalmaikat, félelmeiket, érzelmi viharaikat és nehéz múltjukat is velünk. Tanúi lehetünk annak, milyen reakciókat válthat ki az anya szervezetéből, ha „allergiás“ a babákra. Megismerkedhetünk a császár után alkalmazott szőrkontaktus gyakorlatával, azaz amikor a babákat császármetszés után az apa meztelen mellkasára fektetik. Sikerült azt a pillanatot is megörökíteni, amikor Gergő és Barni születésük után egymás kezét megfogva hirtelen abbahagyják a sírást, és megnyugszanak. Ha kíváncsi vagy az ikrek történetére, nézd meg ezt az epizódot is!

Nem láttad még az első évad ikres részét? Gyere, és nézd meg itt!

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Oszd meg, ha tetszett Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone
To Top