Kedvezmények ikreseknek vonaton és buszon

kedvezmény

 

Mivel ikres családokban gyakran nem csak kettő, hanem három, vagy több gyermek van, ezért nem mindegy, milyen költségei vannak egy vonatos, vagy buszos családi utazásnak. A nagycsaládosokra vonatkozó kedvezmények ikreseknek is jól jöhetnek, ezért érdemes tudni a következőket.

 

MÁV Családi kedvezmény

33% kedvezményt vehet igénybe egy vagy két felnőtt kísérő már egy gyermekkel való utazás során is. A kedvezmény csak a felnőttekre vonatkozik, a gyerekek a saját kedvezményüket (6 éves korig ingyenes, utána 50 %) használhatják.

 

MÁV és Volán nagycsaládos kedvezmény

Ha legalább 3 saját gyerekkel utazunk, 90 %-os engedmény jár a menetdíj árából a vonaton. A kedvezmény minden családtagra, a szülőkre is érvényes, illetve 6 éves kor alatt az utazás ingyenes. Így egy BKV jegy árából vonaton, vagy távolsági buszon akár 200 km-t is utazhatunk.

 

Online jegyvásárlás

Ezen kívül jó tudni, hogy a vonatjegyeket meg lehet venni otthoni jegynyomtatással online, így elkerülhető a gyerekekkel való sorban állás a jegypénztáraknál, ami szintén nagy előny, ha a kis utasok már nagyon türelmetlenek.

További információkat a következő linkeken találhatsz:

MÁV kedvezmények

Volán kedvezmények

 

Ismersz más kedvezményt is ikreseknek? Ha tudsz róla, írd meg nekünk a hello@ikrekkelazelet.hu címre!

 

Mentés

Mentés

Oszd meg, ha tetszett Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone
To Top