Kedvezményes kisgyerekes bérlet ikreseknek is

kisgyerekes bérlet

Ha már kitapasztaltad az alacsony padlós járatokat, íme egy kedvezményes utazási lehetőség. Budapesten és több vidéki városban is lehetőség van kedvezményes kisgyerekes bérlet vásárlására.

 

Budapest

Az a budapesti lakos válthat kisgyerekes bérletet, akinek tgyás-t, gyed-et, gyes-t vagy gyet-et folyósítanak. A budapesti bérletről, illetve arról, hogy milyen okmányokat kell bemutatni hozzá, itt találsz részletes leírást. A bérlet kiváltásához szükséges igazolást a Magyar Államkincstártól kell kérni.  Intézheted személyesen is, vagy kérheted az igazolás kipostázását is. Az igazolással és egy igazolványképpel a bérletárusító pontokon lehet kiváltani a fél évig érvényes Kisgyerekes Bérletigazolványt és hozzá a havi bérletet, ami 3.850 Ft-ba kerül.

 

Szeged

A szegedi lakosok közül a gyes vagy gyet folyósításában részesülők igényelhetnek kedvezményes kisgyermekes bérletet. További részleteket a Szegedi Közlekedési Kft. oldalán találhattok.

 

Debrecen

Debrecenben is csak a gyes-en, gyet-en lévő helyi lakosoknak jár a kedvezmény a Debreceni Közlekedési Zrt. honlapján található információk szerint.

 

Szolnok

A tgyás-ban, vagy gyes-ben részesülő szolnoki lakosok, illetve a nem dolgozó gyed-en lévő kismamák igényelhetnek kisgyermekes speciális igazolványt a helyi önkormányzatnál.

 

Az ikres szülők – az iker gyes-nek köszönhetően – hosszabb ideig jogosultak erre a kedvezményre. Akár munkába járáshoz is használható. Érdeklődj a városodban, van-e ilyen lehetőség, és írd meg nekünk is a hello@ikrekkelazelet.hu-ra!

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Oszd meg, ha tetszett Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone
To Top